Biosintrum

Bezoek ons kenniscentrum en ontdek wat deze ontmoetingsplek allemaal te bieden heeft op het gebied van biobased economy.

Biosintrum

Het Biosintrum

Het kloppend hart van de biobased economy in Ooststellingwerf. Een kenniscentrum dat voor meer dan 80 % uit biobased materialen bestaat. Daarmee is het één van de meest duurzame en innovatieve gebouwen van Europa. Het Biosintrum is onderdeel van het Ecomunitypark, een ecologisch werklandschap waar bedrijven samenwerken met studenten om samen nieuwe slimme ideeën, producten of oplossingen te bedenken voor een duurzame toekomst. Het is dé ontmoetingsplek van onderwijs, bedrijfsleven en overheid op het gebied van de biobased economy in Ooststellingwerf.

vergaderen

De ontmoetingsplek op het ecomunitypark

Een inspirerende netwerkomgeving waar zowel lokaal maar ook regionaal, nationaal en internationale bezoekers samenkomen. Overheid, onderwijs en ondernemers komen samen en werken integraal en waarde gestuurd samen aan projecten. Het is een inspiratievolle omgeving die de “nieuwe economie” in werkelijkheid laat zien. 

Wilt u gebruik maken van onze locatie Bekijk hier de mogelijkheden.

Van bodem tot eindgebruikers

Onze bodem speelt een belangrijke rol in een biobased economy. Lees hier hoe grondstoffen voor productie bestaan uit biomassa en gebruikt worden voor uiteindelijke consumptie.

 

Het Biosintrum kenniscentrum bestaat voor meer dan 80% uit biobased materialen en voldoet aan de eisen van BREEAM Outstanding. Daarmee behoort het tot de meest duurzame en innovatieve gebouwen van Europa.

Biobased economy

Projecten

Projecten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Videos

Videos

TESTIMONIALS

Bezoekers aan het woord

Bedankt voor het faciliteren van onze bijeenkomst vandaag! De ruimte was precies passend, de ‘galerij’ boven rondom voor de creatieve sessies in groepjes kon niet beter en dat geldt ook voor het eten.

Ale Kort

Personenvervoer Kort

We hebben het verblijf bij het Biosintrum als inspirerend ervaren. Prachtige locatie, fijne ruimtes en ook de lunch was perfect. Kortom wij raden het Biosintrum van harte aan!

Aequator Groen & Ruimte BV

Op deze unieke locatie hebben wij donderdag 14 november een bedrijfsbezoek, in combinatie met een Algemene Ledenvergadering, voor onze businessclubleden georganiseerd. Bouwbedrijf Buiteveld, dat het Biosintrum realiseerde, gaf een presentatie over en een rondleiding door het bijzondere pand. Een interessante en informatieve bijeenkomst. Bedankt dat we deze unieke locatie mochten bezoeken. sc Heerenveen.”

Angelique Moes

SC Heerenveen

Het Biosintrum kenniscentrum bestaat voor meer dan 80% uit biobased materialen en voldoet aan de eisen van BREEAM Outstanding. Daarmee behoort het tot de meest duurzame en innovatieve gebouwen van Europa.

Neem contact met ons op

Biosintrum

Ecommunitypark 5
8431 SM Oosterwolde

E-mail

info@kenniscentrumbodem.nl

Bel ons

0516 – 211 050